آموزش تعمیر موبایل آب خورده در چند مرحله ساده + ویدئو تخصصی تعمیر

محمد
۵ دی ۱۳۹۹

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 5 دقیقه

با توجه به افزایش قیمت روز افزون گوشی های موبایل، حفظ و نگهداری گوشی موبایل این روزها به یکی از دغدغه کاربران مبدل شده است. از این رو در این مطلب قصد داریم با معرفی چند روش ساده و در ادامه معرفی یک ویدئویی تخصصی از آموزش تعمیر موبایل آب خورده ، راه حلی برای عزیزانی با مشکل آب خوردگی موبایل رو به رو هستند ارائه نماییم.  

آموزش تعمیر موبایل آب خورده

 

مقدمه ای بر آموزش تعمیر موبایل آب خورده :

آب به عنوان یک رسانا با نفوذ در قطعات موبایل منجرب به اتصال بین قطعات شده و در ادامه باعث آسیب دیدگی قطعات الکترونیکی موبایل می شود. در ادامه با انجام مراحل ارائه شده می توانید شانس بازیابی و تعمیر گوشی خود را افزایش دهید. همچنین در انتها یک فایل ویدئویی از تعمیر تخصصی موبایل در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.    

مهم ترین گام در تعمیر موبایل آب خورده ! :

بعد از مواجه شدن با این اتفاق مهم ترین کاری که کاربر بایستی انجام دهد خاموش کردن تلفن همراه است که هرچه سرعت عمل کاربر در این کار بیشتر باشد احتمال تعمیر و بازیابی تلفن همراه بیشتر خواهد شد.

لازم به یادآوری است که برخی تفکر اشتباه در خصوص گوشی آب خورده وجود دارد که منجرب به خراب شدن بیشتر کار خواهد شد و به شما هیچ کمکی نخواهد کرد. بایستی به این نکته توجه داشته باشید :

  • موبایل آب خورده نباید به هیچ وجه تکان دهید چرا که باعث نفوذ بیشتر آب به قطعات الکترونیکی گوشی خواهد شد و این کار شما را سخت خواهد کرد ترجیحا در یک سطح صاف گوشی را نگه دارید.

  • از خاموش و روشن کردن گوشی به شدت پرهیز کنید و گوشی را در حالت خاموش نگه دارید

  • از فوت کردن محفظه های گوشی خودداری کنید

  • خونسردی خود را حفظ کنید

   

چند مرحله برای نجات و تعمیر موبایل آب خورده :

  • مرحله اول : باید خروج باطری و یا نگه داشتن دکمه Power گوشی خود را به سرعت خاموش کنید!
  • مرحله دوم : سیم کارت و مموری کارت ( کارت حافظه ) را از گوشی خود خارج کنید.
  • مرحله سوم : اگر گوشی شما از سری باتری های قابل تعویض است، باتری گوشی خود را خارج کنید. و در صورتی که امکان خروج باتری وجود ندارد از این مرحله عبور کنید.
  • مرحله چهارم: با پارچه ای که جذب رطوبت مناسبی داشته باشد و منجر به پخش شدن آب در سراسر گوشی نشود سطح گوشی را خشک کنید لازم به ذکر است که دستمال یا پارچه مورد نظر را روی سطح نکشید و در ابتدا بر روی گوشی قرار دهید و بدون اینکه بر روی سطح گوشی بکشید آن را برداشته و مجدادا این کار را تکرار کنید تا از پخش شدن آب به سایر سطوح جلوگیری شود.
  • مرحله پنجم: در صورتی که دستگاه مکنده دارید از آن برای خارج کردن آب از قسمت شارژ گوشی ، سیم کارت و زیر باطری استفاده کنید و در صورت نداشتن این دستگاه از مرحله عبور کنید
  • مرحله ششم: در صورت داشتن سشوار، آن را در حالت نیمه گرم قرار داده و با فاصله نزدیک به 10 سانت به روی قسمت هایی که جذب آب بالاتری داشته اند قرار دهید. از نزدیک کردن سشوار با حرارت بالا و دور تند به گوشی خود داری کنید
  • مرحله هفتم : گوشی را به مدت 24 ساعت درون یک کیسه برنج قرارداده تا رطوبت گوشی توسط دانه های برنج گرفته شود. بایستی گوشی در درون برنج دفن شده و سراسر گوشی را برنج احاطه کرده باشد
  • مرحله هشتم : گوشی را از درون کیسه خارج کرده و آن را روشن کنید! در صورتی که گوشی روشن و به صورت عادی شروع به کار کرد که خوشبختانه گوشی شما آسیبی ندیده است اما در صورتی که با فشردن دکمه Power همچنان گوشی خاموش ماند شارژر را به گوشی وصل کنید و منتظر واکنش گوشی باشید در صورتی که هیچ واکنشی از سمت گوشی مشاهده نکردید بایستی گوشی را به مرکز تعمیرات تخصصی موبایل برده تا برسی های تخصصی بر روی گوشی جهت تعمیر گوشی آب خورده توسط کارشناسان مجرب انجام شود.
 

نکته بسیار مهم در آموزش تعمیر موبایل آب خورده :

  • بایستی بدانید که انجام این 8 مرحله ضروری است! و درصورتی که شما با انجام این مراحل جوابی نگرفته باشید، در صورت مواجه مجدد با این مشکل بایستی این مراحل را انجام دهید!! دلیل این موضوع این است که این مراحل باعث می شوند که رطوبت گوشی شما گرفته شود! در صورتی که رطوبت گوشی شما گرفته نشود حتی با تعمیر گوشی توسط کارشناسان تعمیرات موبایل، قطعات گوشی در بلند مدت سولفاته کرده و باعث از کار افتادن گوشی می شود. که این مشکل برای خود من نیز اتفاق افتاده، که در این پاراگراف با شما عزیزان به اشتراک گذاشتم.

 

آخرین دیدگاه ها

  1. متین گفت:

    خیلی خیلی مفید بود ممنون

دیدگاه شما